ZOEKEN:

Zhaoxing – Dong Village Zizai Shanju Luxury Chain Inn

Het stijlvolle Zhaoxing Dong Village Zizai Shanju Luxury Chain Inn opende zijn deuren in 2018. Het ligt dicht bij het oude centrum van Zhaoxing en 14 km ten westen van het Dong-dorp Tang’an. Het treinstation van Congjiang (op het hsl-traject Guiyang-Guilin) is slechts 7 km rijden.

Het hotel geldt als een van de beste van de streek. Het heeft 19 kamers, die zijn voorzien van alle gemakken, zoals airco, televisie, wifi, waterkoker, koffie/thee, en een badkamer met allerlei amenities. Sommige kamers hebben daarnaast een badkuip op de kamer staan. Er zijn doubles (25 m²) met of zonder balkon, ‘elegant twins’ (25-30 m²) zonder balkon; ‘elegant queens’ (25-30 m²) met balkon en fraai uitzicht, en ‘family lofts’ (35 m²) met queen bed en een hoogslaper.

De hotelfaciliteiten zijn een bar met terras met uitzicht over rijstvelden en de karakteristieke huizen van de Dong, wifi in de openbare ruimtes, kluis bij de receptie en een klein parkeerterrein. Er wordt geen westers ontbijt geserveerd, maar dat kunt u wel krijgen in een van de restaurants in Zhaoxing.