ZOEKEN:

昆明君乐酒店 (Kunming Junyue Jiudian)

Kunming – Grand Park Hotel *****

Kunming-Grand-Park-htl-K200Het luxe Grand Park Hotel is gunstig gelegen in Kunming, niet ver van het centrum en vlakbij het aangename Green Lake Park. Het 21 etages tellende hotel steekt uit boven het groen, maar door zijn golvende vorm lijkt het toch goed te passen in de omgeving. Het is een plek waar zowel de zakenman als de op luxe gestelde toerist zich thuis zal voelen.

Het hotel heeft 300 mooi ingerichte kamers. De kamers zijn ruim (vanaf 34 m²), kijken uit over de stad of het park en zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee bedden, een bureau en allerlei gemakken zoals airconditioning, televisie met satellietzenders en in video-on-demand, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffie set, elektronische safe en een badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger.

De hotelfaciliteiten omvatten diverse eet- en drinkgelegenheden, waaronder een authentiek Kantonees restaurant, een Italiaans restaurant, een internationaal restaurants met buffetservice, een panorama lounge met uitzicht op het Green Lake, een bar en ‘biertuin’ en een ‘deli’ coffeeshop, room service, wasserij service, banket- en conferentieruimtes, een zakencentrum, geldwisselbalie, een buitenzwembad, een spa met diverse soorten massages, een sauna en een fitness ruimte, en een tourdesk.