ZOEKEN:

哈密宾馆 (Hami Binguan)

Hami – Hami Hotel ***/*

Hami-Hotel01Het Hami Hotel ligt aan een relatief rustige zijweg, te midden van groen, in het zuidoosten van de stad, maar wel op loopafstand van het centrum. Het bestaat uit diverse gebouwen, die variëren van 2* tot 4* niveau in Building no.6. Het is een hotel dat is ingesteld op Chinese gasten, er komen weinig buitenlandse reizigers. De lobby is groot, bedoeld om te imponeren.

De kamers in gebouw 6 zijn redelijk schoon en wat gedateerd, maar voorzien van alle gemakken zoals airconditioning, televisie (geen westerse satellietzenders), een koelkastje en een badkamer met een (klein) bad. Een nadeel is wel, zoals in vele Chinese provinciehotels, dat de bedden behoorlijk hard zijn. Het is mogelijk om een internetconnectie te krijgen in de kamer, er is een internetpoort en er is (matig werkend) draadloos internet.

De hotelfaciliteiten zijn een (goed) Chinees restaurant, een bar, room service, wasserij service, een zakencentrum en een tourdesk. In de nabije omgeving van het hotel zijn enkele winkeltjes en restaurants te vinden.