ZOEKEN:

上海华亭宾馆

Shanghai – Huating Hotel & Towers *****

Het vijf sterren Huating Hotel & Towers staat ten westen van het centrum van Shanghai, in het Xu Jia zakendistrict. Het is in dit district het enige hotel van dit niveau en biedt een uitstekende combinatie van luxe en comfort. Het hotel is geopend in 1986 en in 2002 geheel gerenoveerd.

Er zijn diverse restaurants, waaronder het Garden Court Restaurant waar zowel buffetten als à la carte wordt geserveerd, een Deli die 24 uur open is, het uitstekende Chinese restaurant op de bovenste etage waarin zowel de Shanghai als de Kantonese keuken wordt geserveerd, en de charmante Old Jazz Bar op de 3e etage.

Het hotel heeft 803 ruime en comfortabele kamers, voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffie setje, een kluisje en een badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger.

De overige hotelfaciliteiten zijn onder meer 24 uurs room service, een coffeeshop, geldwisselbalie, wasserij service, banket- en conferentiezalen, op verzoek een privé butler, de Clark Katch Health Club met een fitness, een zwembad, sauna en allerlei massages, bowlingbaan, tennisbaan, winkeltjes en een tourdesk met autoverhuur.