ZOEKEN:

苏州香格里拉大酒店

Suzhou – Shangri-La Hotel *****

Het in 2006 geopende Shangri-La Hotel in Suzhou is gevestigd in de 232 meter hoge Metropolitan Tower, een van de hoogste gebouwen in de stad. Het hotel beslaat de 28e t/m de 51e verdieping van de toren.

Het is een van de beste onderkomens in Suzhou en biedt comfortabele accommodatie en een veelheid aan uitstekende faciliteiten. De service van de Shangri-La keten is een begrip en u zult hier zonder meer een zeer aangenaam onderkomen vinden.

Het Shangri-La Hotel heeft 390 ruime en uitstekend ingerichte kamers, waaronder 100 clubrooms en 30 elegante suites. Alle kamers zijn voorzien van allerlei gemakken, zoals comfortabele bedden, airconditioning, ktv met satellietzenders, muziek, idd-telefoon, internetpoort, minibar, koffie/thee set, elektronische safe, een zitje, een bureau, een badkamer met allerlei amenities, waaronder een haardroger. De kamers bieden een fraai uitzicht over Suzhou en omgeving.

Het hotel heeft diverse eetgelegenheden, zowel Aziatisch als westers. Shang Palace is een Chinees specialiteitenrestaurant met de Huai Yang en de Kantonese keuken en verfijnde regionale gerechten. Suntory serveert de Japansese keuken met dagelijks verse sushi en sashimi.In Café Soo is de internationale keuken vertegenwoordigd, zowel à la carte als in buffetstijl.

Het Shangri-La beroemt zich er op met Club Red het beste nachtleven van Suzhou te bieden. Het is een luxe nachtclub annex bar en disco waar u terecht kunt voor een drankje en live muziek.

Het hotel heeft grote en kleine conferentiezalen met alle moderne audiovisuele hulpmiddelen, een grote balzaal, en faciliteiten zoals 24-uurs rooms service, een zakencentrum, een geldwisselbalie, een uitstekend ingericht fitness centrum, aerobic lessen, een groot binnenzwembad, sauna, stoombad, whirlpool, jacuzzi, massages, aromatherapie, tennisbanen en voor golfers een putting green.