ZOEKEN:

苏州人家大酒店

Suzhou – Garden View Hotel ****

Het stijlvolle Garden View Hotel is fraai gelegen in de wijk Guanquan, in het centrum, aan een van de kanalen waar Suzhou beroemd om is. Het is een zogenoemd ‘courtyard hotel’, maar dan van vier sterren niveau. De sfeer en rust van het hotel en de mooie tuin erbij maken het tot een aangename plek om te vertoeven tijdens uw verblijf in Suzhou. De witgesausde gebouwen met hun zwarte daken, het groen met water, rotsen en kleine bruggen bieden een atmosfeer die bij uitstek passen in een klassieke tuinenstad als Suzhou.

Het hotel heeft in totaal 188, diverse soorten, kamers. Er zijn eenpersoonskamers, standaard kamers (twin of double), superior kamers (twin of doubles), deluxe kamers (twin of doubles) en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietkanalen, idd-telefoon, minibar, internetpoort en een goede badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger.

De hotelfaciliteiten zijn een Chinees en een Westers restaurant, een bar, een coffeeshop, room service, wasserij service, een zakencentrum, een geldwisselbalie, conferentiezalen, winkels, een fitness centrum en een tourdesk.