ZOEKEN:

泉州酒店 (Quanzhou Jiudian)

Quanzhou – Quanzhou Hotel *****

Quanzhou-Quanzhou-htl-K2011Het vijf sterren Quanzhou Hotel ligt centraal in de mooie historische stad Quanzhou. Het is een uitstekende keuze voor een verblijf in Quanzhou. Het hotel bestaat uit een Xi (West) en een Dong (Oost) vleugel.

Het hotel heeft een Chinees restaurant met enige faam; de chef heeft binnen en buiten China prijzen gewonnen. Daarnaast is er een uitstekend Thais restaurant. In de Xi-vleugel is een Westers buffetrestaurant.

Het hotel heeft 295 kamers, verdeeld in standard en deluxe business suites. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffie set, kluisje en een badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger.

Andere hotelfaciliteiten zijn een coffeeshop, room service, wasserij service, banket- en conferentiezalen, een zakencentrum, een geldwisselbalie, een binnen-zwembad, een bowlingbaan, een tennisbaan, fitness, sauna, massages, een schoonheidssalon, een kliniek, winkels en een ticketing- en tourdesk.