ZOEKEN:

m² ½ ¼ © ± °C

ADD_CONTENT_HERE

  • xxx

Dit is een voorbeeldpagina. Het verschilt met een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de site-navigatie getoond wordt (in de meeste thema’s). De meeste gebruikers beginnen met een Over mij pagina om zich voor te stellen aan aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld:

Hallo! Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m’n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m’n hoofd.

…of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina’s aan te maken voor je site. Veel plezier!

Ankers maken: voeg toe: <A NAME=”anker”></A> en gebruik voor de link: <A HREF=”#anker”>tekst anker</A> binnen het document, of <A HREF=”../inhoud-html-plus.html#anker”>tekst anker</A> vanuit ander document.