ZOEKEN:

Tiantan-RnCTiantan | Reizen naar China adviseert en bemiddelt. Door een grote mate van deskundigheid en reiservaring te combineren met een kleine overhead kunnen wij de beste reizen aanbieden voor de beste prijzen.

Tiantan | Reizen naar China
Elzenweg 17
6601 HJ Wijchen
E-mail: info@tiantan.nl
Belverzoek
KvK 302201175

Tiantan | Reizen naar China is aangesloten bij:
GGTO
VvKR logo
Reisgarantie
Reisvoorwaarden


MANAGEMENT TEAM

Kees van Galen
directeur

Kees van Galen is oprichter en eigenaar van Tiantan BV. Hij is het aanspreekpunt voor Tiantan | Reizen naar China in Nederland. Hij heeft de afgelopen 30 jaar vele reizen naar China ontwikkeld. Voor een goed reisconsult bent u hier aan het goede adres.  

Kees-D662014-17Kees van Galen is historicus. Hij studeerde Moderne Aziatische Geschiedenis aan de UvA met als bijvakken Sinologie en Ontwikkelingskunde.

Kees kent vrijwel alle reisbestemmingen in Azië als geen ander. In China komt hij regelmatig sinds 1980 en hij is een van de pioniers wat betreft reizen naar China. Hij is co-auteur van de eerste Nederlandstalige reisgids over China. Van 1985 tot 2015 werkte hij voor VNC Asia Travel, sinds 1990 als directeur. Tiantan is de rechtsopvolger van VNC Asia Travel BV.

Bo Lin
tour manager China

Bo Lin is een ervaren en gedreven reisprofessional die voor Tiantan | Reizen naar China de zaken regelt. Vanuit Beijing stuurt zij het netwerk van regionale en lokale mensen aan, die zorgen dat uw reis perfect wordt geregeld. 

Bo-Lin-Beijing-ConfuciustemBo Lin studeerde Engels en toerisme management in Beijing.

Ze heeft China uitgebreid bereisd. Ook maakte ze reizen naar bestemmingen in Azië en Europa. Ze was diverse keren in Nederland.

Bo Lin werkt sinds 2007 bij China International Travel Service Head Office. CITS is de grootste reisonderneming van China. Daarbij heeft ze zich vooral beziggehouden met de West-Europese markt, in het bijzonder de Benelux.

Tiantan | Reizen naar China wordt vanuit Nederland geleid door Kees van Galen. In China is het Bo Lin die de mensen op de regionale en lokale kantoren door het hele land aanstuurt.