ZOEKEN:

Presentatie Taipei en Shanghai

promo ShaUitnodiging workshop do 17 sep
EVA AIR, TAIPEI & SHANGHAI
Beurs van Berlage, Amsterdam
Donderdag 17 september 2015
van 13.30 tot 17.30 uur

Wil jij als reisprofessional alle toeristische highlights van Shanghai, een van de top-3 populairste Chinese steden onder Nederlanders, leren kennen? Tips ontvangen van EVA Air (Star Alliance member) over hoe je jouw klant tot het ervaren van een reis in de Elite Class of de ongeƫvenaarde Business Class kan verleiden? Op veler verzoek komt de Shanghai Tourism Administration naar Nederland om samen met EVA Air een workshop voor reisprofessionals te verzorgen. Deze is op donderdagmiddag 17 september a.s. in hartje Amsterdam.

Maak kans op tickets van EVA Air!

2015-09-17-foto01De middag start om half 2 in de indrukwekkende Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage. Na een korte kennismaking met de Chinese zang- en danscultuur, word je door de Shanghai Tourism Administration bijgepraat over de toeristische hoogtepunten van de stad. China-kenner Kees van Galen neemt je daarna mee op een virtuele rondreis door de stad.

In EVA Air’s “elevator pitch upselling” krijg je praktische tips om bij de verkoop je omzet te vergroten.

De middag eindigt met een informele netwerkborrel en prijsuitreiking. Niemand gaat met lege handen naar huis; er staat voor iedereen een goody bag klaar.