ZOEKEN:

悟母客栈 (Wumu Kezhan)

Wumu (Lijiang) – Huahuasei Lodge

In het pittoreske Naxi-dorp Wumu (吾木), 130 km ten noordoosten van Lijiang, is sinds 2013 de Huahuasei Lodge gevestigd. Huahuasei betekent in de Naxi-taal ‘je gelukkig, zonder zorgen, voelen’. Het is een project van het Naxi-Belgische echtpaar Jeff He en Wendy Van Heesvelde. Ze ontmoetten elkaar in Lijiang, en begonnen in 2005 met de bouw van de Lodge. Vanuit de Lodge heeft u aan alle kanten een fraai uitzicht: op het dorp, op de Yangtze-rivier of de bergen en rijstvelden op de hellingen.

De Lodge heeft 8 spaarzaam ingerichte kamers, maar wel met goede bedden, houten meubilair en een eigen badkamer. Elke kamer heeft een balkon. Er zijn één-, twee- en (1) driepersoonskamers. De deluxe kamers kijken uit op de Yangtze en zijn wat ruimer met plek voor een extra bed of twee kinderbedden.

De faciliteiten van de Lodge zijn een restaurant, waar een Westers of lokale stijl ontbijt wordt geserveerd en waar u voor de lunch of het diner kunt genieten van lokale specialiteiten, en mogelijkheid van diverse tochten in de omgeving.