ZOEKEN:

Tiantan is niet meer aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Sinds februari 2020 organiseren we geen reizen meer naar China en Tiantan heeft in 2022 het lidmaatschap van GGTO opgezegd. 

GGTO1


Het Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator in financieel onvermogen zou komen. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15 per boeking in rekening gebracht aan de klant. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Met het Garantiefonds GGTO worden gespecialiseerde kleinschalige reisondernemingen in staat gesteld hun wettelijke garantieverplichting na te komen. Reisorganisaties zijn immers wettelijk verplicht een garantie aan hun klanten te bieden, zoals bedoeld in artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Inmiddels maken meer dan 100 bedrijven gebruik van deze garantieregeling!

Lees meer over deze garantieregeling op de website: www.stichting-ggto.nl.

Zie verder: onze reisvoorwaarden.