ZOEKEN:

China-dag in Den Haag op 28 januari

Op 28 januari 2017 vieren Chinezen overal in de wereld het begin van het nieuwe jaar. Het komend jaar is het, het Jaar van de Haan. Den Haag staat de hele dag in het teken van het Chinese Nieuwjaarsfeest. Op drie locaties zijn er activiteiten: In het Stadhuis is de landelijke viering. Op het Spuiplein vieren lokale Chinese ondernemers het nieuwe jaar met traditionele leeuwen- en drakendansen en in het JoHo-center aan de Paviljoensgracht 18 organiseren China Inside en Mingbai de China-dag.

Locatie China-dag: JoHo-center, Paviljoensgracht 18, Den Haag
Tijd: 10.30-16.30 uur

Toegang gratis

Dit zijn de deelnemers: Tiantan | Reizen naar China, China Plus (Engelse les & au pair in China), Nordic Vision (foto-reizen), Kinderwelzijn (welzijnsproject in China), 123Chinese (Chinese taal & cultuurles), Care for Tina (welzijnsproject in China), Ga Den Haag (China Town activiteiten), Mevo-reizen (reizen naar China), International China Concern (welzijnsproject China) en Aiwa-reizen (reizen naar China).

Presentaties

Alle presentaties duren 30 minuten en worden gegeven door auteurs van boeken over China zoals Alex van Egmond (Boek: Een gouden week van gietijzer), Ardi Bouwers (Boek: Cirkels & rechtelijnen), Henk Lindner (China-fietser) en Sun Li, auteur van ‘ De zoete smaak van dromen’, of door China-kenners; Inge Jansen van Mingbai (reizen), Monique Groeneveld (China Inside, taal & cultuur), 14:30 uur: Kees van Galen (Tiantan | Reizen naar China | Tibet en de Zijderoute), Nordic Vision (Fotografie-reizen), Mevo-reizen (reizen), International China Concern (welzijnsproject), Aiwa-reizen (reizen), 123 Chinese (Chinese taal & cultuur).

Demonstraties

Zelf proeven of proberen? Neem dan een kijkje bij de demonstraties kalligrafie en thee-proeven.

Goodies en loterij

De eerste vijftig bezoekers ontvangen een tasje met leuke attenties en kortings-vouchers. Ook ontvangen alle bezoekers een lot. Om 16.00 uur wordt bekend gemaakt wie in de prijzen is gevallen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@china-inside.com of bellen naar 06-40232588. Het evenement is gratis toegankelijk, aanmelden is wel gewenst.