ZOEKEN:

乌镇锦堂会所 (Wuzhen Jintang Huisuo)

Wuzhen – Wuzhen Clubhouse

Het Wuzhen Clubhouse is gevestigd in drie fraai gerestaureerde herenhuizen met traditioneel houtwerk en gebogen daklijnen uit de Ming en Qing dynastieën. Het staat in het pittoreske plaatsje Wuzhen, een 1300 jaar oud ‘waterstadje’ met kanalen en meer dan 100 bruggen en prachtig bewaard gebeleven oude huizen, dat ligt tussen Hangzhou, Shanghai en Suzhou.

Het is een luxe boutique hotel met fraaie kamers, een uitstekend restaurant en een luxe spa gelegen te midden van historie en traditie. De gebouwen zijn het Splendid House, het Shine Town House en het Heal Town House, ieder met hun eigen karakteristieken. Het Heal Town House staat naast de oude apotheek van Wuzhen. U kunt er zelfs een cursus traditionele Chinese medicijnen volgen of u bekwamen in de Taiqi.

Er zijn diverse kamers om uit te kiezen. Alle zijn voorzien van moderne gemakken als airconditioning en een goede badkamer. Ze hebben hun eigen traditionele inrichting en kenmerken.

De Heal Town Garden Rooms hebben Ming-stijl meubilair en zijn gelegen aan een van de drie tuinen. De Heal Town Superior Rooms zijn ruim en helder en delen een woonkamer. De Heal Town Deluxe Suites hebben een eigen binnenhof, en een woonkamer, eetkamer en slaapkamer.

De Splendid Superior Rooms hebben rozenhouten meubels maar zijn in Westerse stijl ingericht en bieden zicht op een binnenhof of de wetlands. De Splendid Deluxe Rooms zijn nog ruimer. De Splendid Deluxe Suites hebben een slaapkamer en een woonkamer met bar. De Splendid Centre Suite hebben bovendien een eigen sauna en butler service.

De Shine Town Superior Rooms hebben Ming/Qing meubilair en delen met vier kamers een woonkamer. De Shine Town Deluxe Suites hebben een aparte woonkamer en slaapkamer en een binnenhof. De ruime Shine Town Superior Villa is een apart gebouw met boven een slaapkamer en een eigen courtyard. De De Shine Town Deluxe Villa heeft boven twee grote slaapkamers.