ZOEKEN:

松赞绿谷酒店 (Songzan Lugu Jiudian)

Shangri-La – Songtsam Shangri-la Hotel

Het Songtsam Shangri-la is een sfeervol en comfortabel hotel dat vlakbij het Songzanlin Klooster in Shangri-La staat. Het hotel is gevestigd in een traditioneel Tibetaans huis, dat in 2001 is omgevormd tot een boutique hotel en in 2019 is gerenoveerd en uitgebreid. De stichter van het hotel, Baima Dorjie, is in het huis opgegroeid. Het is in Tibetaanse stijl gedecoreerd, met o.a. antiek meubilair en handgeweven tapijten.

Het Songtsam heeft 23 met Tibetaanse stijlelementen gedecoreerde kamers, verdeeld in standard twin, superior double, deluxe double, deluxe twin en family room. De kamergrootte varieert van 30-45 m². De kamers zijn voorzien van een televisie met satellietkanalen, internetpoort en wifi en een goede badkamer.

De faciliteiten zijn een mooie lobby lounge, een Tibetaans restaurant (waar u ook een pizza of bord spagetti kunt krijgen), een dakterras (met prachtig zicht op het Songzanling Klooster), een binnenplaats met een vijver, een bibliotheek annex conferentiezaal, wifi in de publieke ruimtes. Vanuit het hotel worden begeleide bezoeken aan het klooster en tochten in Shangri-La en omgeving aangeboden. U kunt er ook fietsen huren of een meditatieles meemaken.