ZOEKEN:

中甸建塘宾馆

Shangri-La – Gyalthang Dzong Hotel ****

建塘賓館(ギャルタン ゾン ホテル)Het Gyalthang Dzong Hotel ligt even buiten Shangri-La, niet ver van het vliegveld, aan de voet van de Rutapo Heuvel en vlakbij het Donglongtan Meer. De locatie is prachtig en dit hotel met zijn niveau van voorzieningen en service is dan ook een van de betere keuzes voor een verblijf in Shangri-La. Het hotel wordt gemanaged door de Angsana-keten. Het Gyalthang Dzong is gebouwd in de lokale Tibetaanse stijl.

Het Gyalthang Dzong Hotel heeft 45 deluxe kamers en daarnaast nog diverse suites. De kamers zijn smaakvol ingericht en, als ware het een lama-klooster, kijken vanuit hun Tibetaanse vensters uit over de binnenplaats. In de decoratie van de kamers zijn heldere kleuren toegepast en dragen textiel en Tibetaanse symbolen bij aan de bijzondere lokale sfeer. De bedden staan op een slaapplateau. De kamers zijn voorzien van verwarming, idd-telefoon, minibar, thee/koffie set en een goede badkamer met 24 uur heet water.

Het hotel heeft enkele specialiteitenrestaurants waar u kunt genieten van de traditionele Tibetaanse, de Chinese en de Westerse keuken. In de Aku Lema Bar kunt u een heerlijke coctail bestellen. Andere hotelfaciliteiten zijn o.a. een bar, room service, wasserij service, banket- en conferentiezalen, zakencentrum en een winkeltje. In het bijzonder trots is men op de Angsana Spa, waar u geest en lichaam heerlijk kunt laten ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Er zijn allerlei soorten behandelingen en massages. Het hotel heeft een tourdesk en kan van alles organiseren zoals natuurwandelingen, trekkings, jeep safari’s en mountainbike tochten, of excursies naar heetwaterbronnen of een van de kloosters in Shangri-La.