ZOEKEN:

昆明饭店

Kunming – Kunming Hotel ****

Kunming-Kunming-HtlHet Kunming Hotel is het oudste luxe hotel in de stad. Het dateert uit 1958 en het was tot in de 80-er jaren van de vorige eeuw dé plek om te verblijven in Kunming. In 1982 kwam er een nieuw hoofdgebouw en dat is in 1992 geheel gerenoveerd. Daarmee werd het Kunming Hotel het eerste 4-sterren hotel in de stad en de hele provincie Yunnan. Het gebouw met zijn hoge plafonds en vele decoraties roept zeker de sfeer van grandeur op.

Het Kunming Hotel staat op een ruim, groen terrein aan de Dongfeng-weg, een gunstige locatie in het centrum van de stad. Behalve het hoofdgebouw zijn er een gebouw met appartementen, een recreatiecentrum en enkele andere gebouwen.

Het hotel heeft 303 comfortabele kamers en suites, in diverse categorieën. Alle kamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning, televisie met satellietzenders, minibar en een goede badkamer.

In het Kunming Hotel zijn diverse restaurants, met de Chinese, Kantonese, Koreaanse en Westerse keukens. In de Dongxiang Hall zijn vaak optredens van zang en dans van etnische minderheden in de provincie. Verdere hotelfaciliteiten zijn banket- en conferentiezalen, een zakencentrum, room service, wasserij service, winkels, een bar, en de Tiandii Haoqing Club met een discotheek, karaoke, een bowlingbaan, tennisbaan, fitness, sauna, massages, en kaart-, schaak en biljartruimtes.