ZOEKEN:

Dali / Xizhou – Dali Garden Bed & Breakfast

Wilt u verblijven in een rustig Bai-dorp, even ten noorden van Dali, in een B&B in het huis van Gerard en Sunny, een Nederlands-Bai echtpaar? Het Dali Garden Bed & Breakfast is te vinden in het dorp XiangYangXi (向阳溪村), een gemeenschap van boeren en vissers tussen de CangShan bergen en het Erhai Meer (de B&B ligt 75 meter van de oever), 12 km (15 minuten per auto) ten noorden van de oude stad Dali. U kunt er kennismaken met het traditionele leven, en wandelen of fietsen in de omgeving. Vlakbij zijn de Bai-dorpen Zhoucheng en Xizhou, bekend om zijn mooie Bai-huizen en ochtendmarkt.

De kamers zijn gedecoreerd met delen van kostuums van diverse etnische minderheden uit Yunnan. De bedden zijn voorzien van goede matrassen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een westers toilet, een haardroger, slippers en badjassen.

Er wordt een uitgebreid Westers ontbijt geserveerd: Yunnan koffie of thee, jus d’orange, brood, jam, kaas, gekookt of gebakken ei met bacon, fruit, yoghurt of melk met muesli of cornflakes en pannenkoeken.

Adres in het Chinees: 云南省大理市,湾桥镇向阳溪村(环海路西边抽水站的南边)