ZOEKEN:

新疆大酒店

Urumqi – Xinjiang Grand Hotel ****

Het Xinjiang Grand Hotel (voorheen het Urumqi Holiday Inn) is geopend in 1992. Het heeft een goede ligging en biedt accommodatie en service van internationaal niveau, voor zowel zakenreizigers als toeristen. Het hotel ligt 20 km (30 minuten per taxi) van het vliegveld.

Het Xinjiang Grand heeft 360 smaakvol ingerichte kamers, waaronder 22 suites. De kamers zijn voorzien van airconditioning en verwarming, televisie met satellietzenders en in-house films, radio, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, en een goede badkamer met allerlei amenities.

Het hotel heeft diverse restaurants, waaronder het XWM Chinese Restaurant (Kantonees en Sichuan), het Caravan Westerse Restaurant in de lobby en het Kashgaris Moslim Restaurant. In de lobby is een Engelse pub en een delicatessenhoek. Andere faciliteiten zijn o.a. een nachtclub, banket- en conferentiezalen, een zakencentrum, room service, wasserij service, een health club met sauna, stoombad, jacuzzi, solarium, fitness en massages, schoonheidssalon, bowlingbaan, snooker, mahjong, een winkeltje en een tourdesk.