ZOEKEN:

新疆天缘国际酒店

Kashi – Tianyun International Hotel ****

Het Tianyun International Hotel is een in 2007 geopend vier sterren hotel aan de Oostelijk Renmin Straat in Kashi. De lokatie is naast het Renmin Park, bij het grote Renmin Plein en het Mao-beeld en slechts tien minuten lopen van de Id Kha Moskee en de oude stad van Kashgar. Het is een Chinees hotel met een staf die vaak alleen maar Chinees spreekt, behalve bij de receptie weinig Engels en ook nauwelijks Uygur. Toch is het een van de betere hotels in Kashi.

De 168 kamers zijn op zich goed, maar als u niet rookt moet u expliciet om een rookvrije kamer vragen. De kamers zijn redelijk schoon en voorzien van airconditioning, ktv met satellietzenders, idd-telefoon, (gratis) internetpoort, geen minibar, en een goede badkamer.

De hotelfaciliteiten zijn o.a. een restaurant, bar/karaoke, room service, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, een spa met massages (met gewone en extra behandelingen), wasserij service (maar pas op met dure kleding, rapporten van was die terugkomt met een grauwsluier erover), souvenirwinkel en een tourdesk.