ZOEKEN:

雅迪花园酒店 (Yadi Huayuan Jiudian)

Gyangtze – Yeti Hotel

Het sfeervolle en aangename Yeti Hotel ligt 5 minuten lopen van de oude stad en de Dzong en 10 minuten lopen van het Palkhor Klooster.

Het hotel heeft 34 goed ingerichte kamers en 2 suites. De kamers zijn gedecoreerd met wand en plafondschilderingen in Tibetaanse stijl, wollen tapijten en foto’s van bekende plekken in Tibet aan de muren, en voorzien van twee bedden, handgemaakt meublilair, airconditioning/verwarming, televisie met satellietzenders, thee/koffie set en een badkamer met haardroger. Daarnaast zijn er in een bijgebouw 5 slaapzaal-kamers.

In het Yeti Restaurant worden authentieke Tibetaanse gerechten geserveerd, maar ook allerlei andere Aziatische en ook westerse gerechten. Op de binnenhof staat een nomadentent gemaakt van yakhaar en daar kunt u in de avond een biertje drinken of (soms) genieten van Tibetaanse zang en dans, terwijl u uitkijkt op het Gyantse Fort. Een dakterras komt er in 2013 bij. Er is naast het restaurant een bar annex coffeeshop (met vers gezette koffie!) en internetcafé. In de lobby, het restaurant en in de tuin is ook draadloos internet beschikbaar. Tegenover het hotel is een supermarkt.