ZOEKEN:

天津日航酒店

Tianjin – Nikko Hotel *****

Het in 2007 geopende luxe Nikko Hotel heeft een gunstige ligging in het commerciële centrum van Tianjin. Het hotel is boven METRO aan de Nanjing Lu. Van het hotel is het 4 km naar het treinstation en 15 km naar het vliegveld.

Het Nikko Hotel heeft diverse restaurants, Chinees (met Kantonese specialiteiten), Japans en westers. Daarnaast zijn er een coffeeshop en een bar.

Het Nikko Hotel telt 22 etages en heeft 373 kamers. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning, televisie met satellietzenders, idd-telefoon, internettoegang, minibar een kluisje en een goede badkamer. De uitstekende ‘superior’ kamers zijn op de 8e-18e etage; er zijn zowel twins als doubles. De ‘premium’ kamers zijn zeer ruim (37 m²) en optioneel kan er een 3e bed worden geplaatst. De ‘executive’ kamers op de 19e-22e etage zijn ook 37 m² en voor de gasten is er een aparte lounge. Verder zijn er ook nog ‘excutive deluxe’ kamers en diverse suites.

De overige hotelfaciliteiten zijn banket- en conferentiezalen, een zakencentrum, geldwisselbalie, tourdesk met autoverhuur, een moderne fitness ruimte, een 20 meter binnenzwembad, aerobics en yoga lessen, sauna, stoombaden, jacuzzi’s en massage service.