ZOEKEN:

天津利顺德大酒店

Tianjin – New World Astor ****

Tianjin-New-Astor-htl-K2008De grand opening van het Astor vond plaats in 1863. Het hotel aan de Huaihe-rivier is niet alleen een luxe vier sterren hotel dat voldoet aan de eisen van deze tijd, maar ook een museum vol geschiedenis en kunst. De vele decoraties zijn getuigen van 150 jaar historie. Het hotel staat zelfs op de Nationale Erfgoedlijst.

Tegenwoordig heeft het Astor Hotel 223 luxe kamers ter beschikking voor zijn gasten. Ze zijn niet allemaal zo bijzonder als de ´presidential suite` waar Dr. Sun Yet Sen en andere hoogwaardigheidsbekleders de nacht doorbrachten. Maar de kamers ademenen nog altijd de grandeur van het verleden, terwijl de faciliteiten modern zijn.

Het Astor heeft diverse Chinese en Westerse restaurants en banketzalen, zoals het “Jade Restaurant”, de “Triumph Hall”, “Victoria Hall”, “Windsor Hall”, het “Marco Polo Restaurant” en de “Thames Coffee Hall”. Andere voorzieningen zijn o.a. een coffeeshop, bar, winkels, zakencentrum, schoonheidssalon, sauna, massage, biljartzaal, mahjongzaal etc.

Tianjin-New-Astor-htl06-K20