ZOEKEN:

九寨沟新九寨宾馆 (Jiuzhaigou Xin Jiuzhai Binguan)

Jiuzhaigou – New Jiuzhaigou Hotel ***

Het New Jiuzhaigou Hotel werd geopend in 1999 en is in 2009 geheel gerenoveerd. Het heeft een uitstekende locatie; het ligt aan de Baishui-rivier, aan de voet van een berg, 2 km van de toegang tot de ‘Jiuzhaigou Scenic Spot’. Het is 85 km rijden van het Jiuzhaigou Huanglong Airport. Het is een behoorlijk goed hotel, maar in het najaar en de winter kan het er koud zijn in de lobby en de gangen. Verwacht niet dat het personeel vloeiend Engels spreekt

De ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, lcd-televisie met (Chineestalige) satellietzenders, telefoon, koelkastje en een goede badkamer.

De hotelfaciliteiten zijn een restaurant, bar, karaoke, room service, wasserij service, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, (gratis) wifi in de lobby, spa met saunaa en massages, schoonheidssalon en een tourdesk. Het eten in het restaurant is goed, maar afgestemd op de Chinese smaak; als er veel groepen zijn kan het druk zijn bij het ontbijt (bij het buffet is een hoekje met taost, eieren, boter, koffie en fruit).