ZOEKEN:

新华国际酒店 (Xinhua Guoji Jiudian)

Chengdu – Xinhua International Hotel ****

Het Sichuan Xinhua International Hotel in Chengdu is een goed vier sterren hotel dat onderdeel is van de Xinhua Groep (ook bekend van de boekwinkels). Het hotel voldoet aan alle internationale standaarden, wat betreft kwaliteit en comfort en ook qua milieuzorg. Het hotel beschikt over een veelheid aan faciliteiten in de kamers en daarbuiten. Het ligt centraal, iets ten noordoosten van het Tianfu Plein.

Het Xinhua International heeft 22 etages. Er zijn in totaal 158 kamers en suites. De kamers zijn voorzien van airconditioning, ktv, idd-telefoon, breedband internetpoort (op de executive kamers met PC), minibar, en een goed uitgeruste badkamer met allerlei amenities. Er is 24-uurs room service, wasserij service, schoenenpoets service etc.

De hotelfaciliteiten omvatten restaurants (Chinees, Sichuan en westers), een internationaal conventie centrum, een coffeeshop, nachtclub en een theehuis waar men ook kan schaken of majiang spelen en met zelfs een bibliotheek met meer dan duizend boeken. Verder is er een recreatiecentrum met o.a. een schoonheidssalon, massage en fitness, een tourdesk en een winkeltje.