ZOEKEN:

上海外滩中心威斯汀大酒店

Shanghai – Westin Bund *****

Shanghai-Westin-Bund01Het Westin Bund is een zeer luxe vijf sterren hotel dat staat op loopafstand van een van de meest prestigieuze plekken van Shanghai, namelijk de Bund. Het hotel met zijn karakteristieke kroon op de toren steekt uit boven de 100 jaar oude art nouveau gebouwen aan de waterkant. Het hotel, dat door de Westin keten wordt geleid, biedt uitstekende accommodatie en een veelheid aan verfijnde voorzieningen. Het is slechts vijf minuten lopen naar de Bund, en vlakbij de winkelstraat Nanjing Road en de Antiekmarkt.

Het Westin Bund beschikt over 570 kamers in twee torens. De kamers zijn ruim bemeten en smaakvol ingericht. Alle kamers zijn voorzien van Westin’s beroemde ‘hemelse bed’, airconditioning, flatscreen lcd ktv met satellietzenders en in-huis films, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffieset, elektronische safe en een uitstekende badkamer.

Het Westin heeft maar liefst zeven restaurants, die met elkaar een wereld aan culinaire verrassingen bieden en die meermalen zijn onderscheiden. Daaronder zijn de Treats, een westerse stijl deli, de Stage, met een open keuken en fusion stijl, de Crystal Garden waar Chinese, Japanse en Thaise specialiteiten worden geserveerd, de internationale Heavenlies, de Italiaanse Prego en de Bliss met zijn gezondheidskeuken.

Shanghai-Westin-Bund-htl-AgAndere faciliteiten in het hotel zijn een 20 meter binnenzwembad, een zeer luxe Banyan Tree Spa met een totaal programma van welness, zoals allerlei soorten ontspannende en therapeutische massages, een sauna, jacuzzi, stoombaden en een volledig ingericht fitness center, lessen taichi en yoga, conferentiezalen, zakencentrum, geldwisselbalie en ATM, wifi internet in de openbare ruimtes, coffeeshop, bar, nachtclub, 24 uurs room service, winkels en tourdesk.