ZOEKEN:

波特曼丽嘉酒店

Shanghai – Portman Ritz Carlton Hotel *****

Het Portman Ritz-Carlton Hotel is gevestigd binnen het Shanghai Center, een van de meest prestigieuze zakencentra in de stad. De locatie is centraal, aan Nanjing Xilu, 4 km van het treinstation. Het is een modern en luxe hotel, te midden van een historisch deel van Shanghai. In het Shanghai Center zelf en in de buurt zijn diverse uitgaansgelegenheden en winkels te vinden. Daaronder zijn een grote supermarkt, apotheek, theater, banken, een Hard Rock Café, de Long Bar en een van de beste koffiebars in de stad.

Het Portman Ritz-Carlton heeft diverse restaurants, bars, een nachtclub, een coffeeshop, room service, banket- en conferentiezalen en een volledig toegerust zakencentrum.

Het Portman Ritz-Carlton heeft 628 ruime gastenkamers en suites. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffie setje, een kluisje en een badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger.

Andere hotelfaciliteiten zijn een binnen- en een buitenzwembad, een modern fitness centrum, sauna, allerlei soorten massages (waaronder speciale water-massage), een tennisbaan, drie squashbanen, een 18 holes gedigitaliseerde golfbaan, diverse winkels en een tourdesk met verhuur van auto’s en limousines.