ZOEKEN:

上海首席公馆酒店

Shanghai – Mansion Boutique Hotel *****

Het Shanghai Mansion Boutique is het eerste luxe ‘heritage’ boutique hotel in Shanghai. Het gebouw is in 1932 ontworpen door de Franse architect Lafayette en diende als clubhuis voor Du Yuesheng, een zeer machtige maffiabaas. Het dateert uit de periode dat Shanghai gold als het ‘Parijs van het Oosten’ en in zijn synthese van klassieke Franse en Chinese architectuur laat het die tijs een beetje herleven. Na een grondige renovatie is het in 2007 als hotel geopend, als boutique hotel waar de gasten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en service.

Het hotel heeft 30 uitstekend ingerichte gastenkamers, iedere kamer is verschillend qua design. De kamervoorzieningen zijn o.a. airconditioning, een 42″ HD lcd-televisie met vele satellietzenders, muzieksysteem, idd-telefoon, breedband en draadloos internet, deluxe kingsize bed, bureau met printer-fax-scanner, gemakkelijke stoelen, minibar, een fraaie badkamer met marmeren vloer, een jacuzzi bad en aparte douche en allerlei amenities.

Het boutique hotel heeft een Chinees specialiteitenrestaurant in traditionele stijl; men beroemt zich er op het beste zeevoedsel van de stad te serveren. Vanaf het dakrestaurant met terras kijkt u uit over het district dat vroeger de Franse concessiewijk was en nu geldt als het chique deel van Shanghai.