ZOEKEN:

苏州园外楼饭店 (Suzhou Yuanwailou Fandian)

Suzhou – Garden Hotel ***/*

Het in 2008 geopende Garden Hotel (niet te verwarren met het Suzhou Garden Hotel) staat in het westelijke deel van Suzhou, in de wijk Shilu. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn de Lingering Garden, Hanshan Tempel de Xiyuan Tempel en de Shantang Straat. Het heet in het Chinees het Yuan Wai Lou Hotel (letterlijk ‘gebouw buiten de tuin’), Het is een sfeervol en aangenaam hotel, vlak bij de Lingering Garden, de Hanshan Tempel, de Xiyuan Tempel en de Shantang Straat. Het hotel heeft klassieke Chinese tuinelementen in de zogenoemde Su-stijl, zoals vijvers met boogbruggen, paviljoens, rotsen, planten en gangen.

De 182 hotelkamers zijn in twee gebouwen aan weerszijden van de tuin. De kamers zijn schoon en voorzien van moderne gemakken, zoals televisie met satellietzenders, idd-telefoon, gratis wifi, elektronische safe en een goede badkamer.

De hotelvoorzieningen zijn o.a. een gerenommeerd Chinees restaurant met Suzhou specialiteiten, een café met westerse gerechten, room service, zakencentrum, banket- en conferentiezalen, geldwisselbalie, wasserij service, karaoke, fitness, schoonheidssalon, een tourbalie en gratis wifi in de openbare ruimten.

Adres: 477 Liuyuan Rd, Jin Chang Qu, Suzhou, Jiangsu, China, 215008
Telefoon: +86 512 8588 8588