ZOEKEN:

蘇州南园宾馆 (东南门) (Suzhou Nanyuan Binguan (Dongnanmen))

Suzhou – Suzhou Garden Hotel (Southeast Gate) *****

Het Garden Hotel aan de Daichengqiao Straat in het centrum van Suzhou is een goede keuze voor een verblijf in deze prachtige stad. Het hotel ligt vlakbij de Tuin van de Meester van de Visnetten. Het hotel dateert uit 1952 en is in de loop van de jaren meermalen gerenoveerd om te voldoen aan de eisen van de tijd. Het staat op een groot terrein en is gebouwd in villa-stijl. Het is onderdeel van het Nanyuan Hotel.

Het Garden Hotel heeft 237 gastenkamers in diverse gebouwen en luxe appartementen in villa’s. De kamers zijn in een combinatie van klassiek en modern ingericht. Ze zijn voorzien van airconditioning, een televisie met satellietzenders, dvd-speler, telefoon, breedband internetpoort, minibar, kluisje en een badkamer met allerlei amenities.

De hotelfaciliteiten zijn diverse restaurants, coffeshop, bar, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, draadloos internet in de publieke ruimtes, een buitenzwembad, sauna, massage service, kapper, schoonheidssalon, fitness ruimte, tennisbaan en een tourdesk.