ZOEKEN:

Yangtze Cruise – MS President No.1 *****

De President No.1 is het vlaggenschip van de President Cruises. Het schip is sinds 1995 in de vaart en is in 2003 gekwalificeerd met vijf sterren. Het schip is in de winter van 2007-2008 opnieuw gerenoveerd en verder verbeterd. De President No.1 is 90 meter lang en 17 meter breed en heeft een capaciteit van 188 personen.

De President No.1 heeft 94 hutten. De 32 standaard hutten zijn 16 m² groot en bestaan uit een zit/slaapkamer en een kleine badkamer. De 42 veranda hutten zijn 17,6 m² groot en hebben twee bedden en een balkonnetje. De 16 executive suites zijn ook 17,6 m² groot. De 2 deluxe suites zijn 35,2 m² groot en hebben een aparte zitkamer en slaapkamer. De 2 presidentiële suites zijn maar liefst 45,4 m² groot.

De hutten zijn voorzien van een ktv, minibar, reddingsvest, theesetje, mineraalwater, een 220 volt aansluiting, en een badkamer met allerlei amenities zoals toiletartikelen, een badjas, slippers en een haardroger. Er is een (dure) satelliettelefoon beschikbaar, maar meestal heeft uw gsm wel bereik.

Yangtze President No.1Het restaurant op de President No.1 serveert een gecombineerd westers en Chinees ontbijt buffet en lunches en diners in Chinese stijl.

Andere faciliteiten aan boord zijn:

2e dek (Upper Deck): Receptie, bar en winkeltjes.
3e dek (Promenade Deck): Restaurant, zakencentrum (met internet).
4e dek (Bridge Deck): Balzaal.
5e dek (Recreation Deck): Schoonheidssalon, fitness, sauna, massages, kliniek, winkeltjes.
6e dek (Sun Deck): Zonnedek en uitzicht op de omgeving.