ZOEKEN:

香港华美粤海酒店

Hongkong – Wharney Guang Dong Hotel ****

Het Wharney Guang Dong Hotel ligt op Hongkong Island, in de bruisende wijk Wanchai met zijn vele winkels, restaurants en bars. Met de metro zijn Central en Kowloon snel bereikbaar. Het Hong Kong Convention and Exhibition Centre en het Hong Kong Arts Centre zijn een paar minuten lopen van het hotel. Het Wharney Guang Dong is een hotel dat een naam heeft hoog te houden waar het gaat om de goede service die het zijn gasten biedt.

Het hotel heeft 357 kamers, verdeeld in ‘superior’, ‘de luxe’, ’triple’ familiekamers, ‘executive’ kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietkanalen, video-on-demand, idd-telefoon, draadloos internet (tegen een vergoeding), thee/koffie set, minibar, electronische safe en een goede badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger.

De hotelfaciliteiten zijn een Chinees restaurant, een Japans restaurant, een coffeeshop met westerse gerechten, een Schotse bar, room service, wasserij service, babysit service, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, een goed voorziene fitness ruimte, en een tourdesk.