ZOEKEN:

Hongkong – Royal Park Hotel ****

Het Royal Park Hotel staat in het centrum van Shatin, naast het Shatin New Town Plaza, een levendig centrum met honderden winkels, restaurants en een grote bioscoop. Ernaast is Shatin City Hall waar concerten en andere voorstellingen te zien zijn. De Shing Mun Rivier en het groene Shatin Central Park zijn niet ver weg.

Shatin ligt ten noordoosten van Kowloon, het is ongeveer 20 minuten met de metro van Shatin naar het centrum van Kowloon. Shatin is ook bekend vanwege de paardenrenbaan, een plek waar veel mensen in Hongkong hun fortuin hopen te maken.

Het hotel bestaat uit twee torens van 16 etages, waarvandaan er een fraai uitzicht is over de rivier en het park.

Het Royal Park heeft 443 mooi ingerichte kamers en suites. Voor veeleisende zakenreizigers is er de bovenste verdieping met exclusieve gepersonaliseerde service.

De hotelfaciliteiten zijn o.a. een restaurant met internationale buffetten, een Japans gourmet restaurant, en restaurants gespecialiseerd in de Europese keuken en de Kantonese keuken. Verder zijn er een bar, room service, een Health Club met fitness, een binnen- en een buitenzwembad, stoomkamers en massages, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, geldwisselbalie en een tourdesk.