ZOEKEN:

富豪东方酒店 (Fuhao Dongfan Jiudian)

Hongkong – Regal Oriental Hotel

Het luxe Regal Oriental Hotel is gunstig gelegen in Kowloon East, de zich snel ontwikkelende zakenwijk op de plek waar voorheen het Hong Kong International Airport was gelegen. Het is een bruisend gebied met kantoren, maar ook veel uitgaansgelegenheden en winkels. Vanuit het hotel is er uitzicht op het panorama van Kowloon East en Victoria Harbour.

Het Regal Oriental heeft 12 etages met 439 kamers en suites. Daarvan zijn er 5 etages non-smoking en 3 etages executive met een aparte lounge voor zakenreizigers. De kamers zijn ruim (de standaard ‘superior’ kamers zijn al 26 m²). De kamers zijn voorzien van dubbel glas, airconditioning, lcd-televisie met satellietzenders en huurfilms, idd-telefoon, draadloze internettoegang, minibar, thee/koffieset een electronische safe en een goede badkamer met allerlei amenities.

De hotelfaciliteiten zijn vijf restaurants (Chinees en Westers) en bars, een coffeeshop en pastry shop, banket- en conferentiezalen, 24-uurs room service, wasserij service, kinderopvang/oppas, zakencentrum, geldwisselbalie, een uitgebreid fitness centrum en een tourdesk met autoverhuur en airport shuttles.