ZOEKEN:

香港美丽华酒店

Hongkong – The Mira Hotel ****

Hongkong-Mira1Het Mira (voorheen het Miramar) is een uitstekend vier sterren hotel met een zeer centrale ligging in Tsimshatsui. Er verblijven zowel zakenreizigers als toeristen. De kamers zijn comfortabel, de faciliteiten uitgebreid en de service is uitstekend.

Het hotel heeft in totaal 525 ruime en goed ingerichte kamers en suites. Ze zijn voorzien van airconditioning, ktv met satellietzenders en in-house films, tv-internet-service, idd-telefoon, minibar, thee/koffie set, safe, en een goede badkamer. Voor zakenreizigers is er op de 9e en 10e etage de Mira Club met 83 kamers.

Het Mira heeft diverse restaurants: het Dong met Kantonese nouvelle cuisine en dim sum, de Xi met lichte gerechten en het Atrium met internationale buffetten.

Daarnaast zijn er een club annex bar, conferentiezalen, zakencentrum, en een spa met een binnenzwembad, fitness, sauna en massages.
Het Mira Hotel ligt vlakbij Nathan Road en het Kowloon Park in Tsimshatsui, het commerciële centrum van Kowloon. Via de metro of de Star Ferry bent u snel op Hongkong Island.