ZOEKEN:

香港海逸酒店 (Xianggang Haiyi Jiudian)

Hongkong – Harbour Grand Kowloon Hotel *****

Het Hongkong Harbour Grand Kowloon is een luxe hotel dat staat in Kowloon, in de wijk Hung Hom, aan het water bij Whampoa. Er gaan ferries naar North Point, Wanchai en Central op Hongkong Island. Vanuit het hotel is er prachtig uitzicht over de Victoria Haven, de Zuidchinese Zee en op Hongkong Island. Het Harbour Grand Kowloon is een uitstekend onderkomen, dat in 1995 zijn deuren opende.

Het hotel heeft 468 elegant ingerichte gastenkamers die zijn ingericht om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, in-house films en toegang tot internet, idd-telefoon, minibar, thee/koffie set, kluisje en een goede badkamer met haardroger en allerlei amenities. Daarnaast zijn er ook nog 86 suites.

De hotelfaciliteiten zijn legio. Er zijn diverse restaurants, een coffeeshop, bar, banket- en conferentiezalen, room service, wasserij service, een groot ‘roof top’ zwembad, fitnesscentrum en een spa met allerlei soorten massages en andere therapieën.