ZOEKEN:

哈尔新世界北方酒店

Harbin – New World Beifang Hotel ****

Het New World Beifang Hotel is een vier sterren hotel, dat in het verleden is gebouwd als hotel voor Russische zakenlieden en hoogwaardigheidsbekleders. Het staat naast het Heilongjiang International Exhibition Center en de Bank of China, 15 minuten rijden van het centrum van de stad, en 50 minuten rijden van het vliegveld. Dicht bij het hotel zijn de Russische Markt en het Museum. Het Beifang biedt accommodatie van goede kwaliteit.

Het hotel heeft meer dan 300 kamers, waaronder standaard kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, ktv met satellietzenders, idd-telefoon, minibar en een goed ingerichte badkamer.

De hotelfaciliteiten zijn o.a. het Dynasty Restaurant (Kantonese en Noordoost-Chinese specialiteiten), een coffeeshop waarin ook westerse gerechten worden geserveerd, de Tiffin Lounge waar u terecht kunt voor een kop koffie, een biertje of een cocktail, een zakencentrum met internetcomputers, conferentiezalen, een fitness, massages, een winkeltje en een tourdesk.