ZOEKEN:

亚龙湾红树林度假酒店

Sanya – Yalong Bay Mangrove Tree Resort *****

Het vijf sterren Yalong Bay Mangrove Tree Resort ligt zoals de naam al zegt aan de Yalong Baai, 20 km van het centrum van Sanya, 30 km van de luchthaven en vlakbij de Yalong Bay Golfbaan en de Sun Valley Golfbaan. Het werd de afgelopen drie jaren bekroond als een van de top tien resorts in China. Het resort is opgezet in ‘Balinese stijl’, met veel aandacht voor details en service.

Er zijn in totaal 502 luxe ingerichte kamers en suites. Meer dan dehelft heeft uitzicht op de zee, een aantal kamers heeft uitzicht op de tuin of het meer. Er zijn diverse restaurants, waaronder Chinese specialiteiten restaurant, een Thais restaurant en een internationaal restaurant. Daarnaast zijn er een mooie lobby bar en een bar aan hetstrand. Het hotel beschikt over conferentiezalen, een zakencentrum en een tourdesk.

Op het gebied van recreatie zijn er allerlei faciliteiten, op de eerste plaats 250 meter strand met eigen parasols, beach volleybal, jetski’s en mogelijkheden tot snorkelen en duiken, een groot zwemparadijs met zelfs een duikgedeelte, een spa waar u zich heerlijk kunt ontspannen, een uitgebreide fitness, kinderopvang, een games room, snooker en tennisbanen.