ZOEKEN:

三亚湾假日酒店

Sanya – Holiday Inn Sanya Bay Resort ****

Het Holiday Inn Sanya Bay Resort ligt ten westen van de stad, aan de mooie Sanya Bay met zijn zandstranden en met zicht op enkele eilanden. Het resort is ruim opgezet rond groots opgezette zwembaden en het is een heerlijke plek om enkele dagen tot rust te komen. Het luxe onderkomen is geopend in 2004. Vanuit het resort zijn zowel het vliegveld als de Nanshan Tempel als het ‘Einde van de Wereld’ niet ver weg.

Het Holiday Inn Sanya Bay Resort heeft 226 mooi ingerichte en comfortabele kamers met balkons met zicht op de zee of op de heuvels. Iedere kamer is voorzien van airconditioning, ktv met satellietzenders, idd-telefoon, minibar, thee/koffiesetje, en een ruime badkamer. De Executive Club Floor heeft 35 kamers en suites en een eigen Club Lounge.

Het resort heeft diverse restaurants, waarin zowel ninnen als buiten op een terras gezeten kan worden. Het Marina Café is een bistro & café, waarin een uitgebreid internationaal buffet wordt geserveerd, maar waar ook à la carte gegeten kan worden. In het Nanshan Restaurant worden de keukens van zuid-China geserveerd, zowel de Kantonese als die van Hainan.

Andere hotelfaciliteiten zijn 24 uurs room service, een coffeeshop, bar, disco, zakencentrum, geldwisselbalie en ATM, conferentiezalen, winkeltje en tourdesk.