ZOEKEN:

兴义温州国际酒店 (Xingyi Wenzhou Guoji Jiudian)

Xingyi – Wenzhou International Hotel ****

Xingyi Wenzhou International Hotel (voorheen Xingyi Aviation Hotel) Foto'sHet Xingyi Wenzhou International Hotel (voorheen het Aviation (Minhang) Hotel (兴义民航酒店)) is een vier sterren hotel dat ligt ten oosten van het Xingyi Vliegveld en ten zuiden van het centrum van de stad. Het ligt slechts 6 km van de Maling Vallei en Wanfengling en 30 km van het Wanfeng Meer. Het is het beste hotel van de regio, getuige ook de foto van president Hu Jintao die er logeerde. De omgeving is rustig en groen en zult er comfortabel kunnen verblijven.

De standaardkamers zijn 25 m² en hebben twee bedden of een tweepersoonsbed. Ze zijn voorzien van airconditioning, ktv, een bureau, idd-telefoon, (gratis) breedband internetpoort, minibar en een goed ingerichte badkamer met douche/bad. Er zijn ook luxe suites van 50 m², die bovendien zijn voorzien van een electronische safe.

De hotelfaciliteiten zijn o.a. een restaurant, 24-uurs room service, conferentiezalen, zakencentrum, geldwisselbalie, fitness, kapper, massage.