ZOEKEN:

西江佳景客栈 (Xijiang Jiajing Kezhan)

Xijiang (Kaili) – Full View Guesthouse

Xijiang-Full-View-GuesthousHet Xijiang Full View Guesthouse staat bij het fraaie Miao-dorp Xijiang (district Leishan), 35 km van Kaili. Het hotel is gebouwd in de lokale stijl en dus opgetrokken uit vooral hout. Vanuit het hotel hebt u zicht op de Xijiang-rivier en het dorpsplein aan de overkant. Van het hotel loopt een pad van zo’n 40 meter naar de brug en u bent in het centrum. Als er op het plein een opvoering is kunt u vanaf het balkon in het hotel meegenieten van de lusheng muziek.

Het Full View Gueshouse heeft 22 kamers, die zijn voorzien van airconditioning, televisie en een badkamer met toilet en douche en 24 uur warm water. Er zijn kamers met een tweepersoonsbed, twee bedden, drie bedden en vier bedden. Elke etage heeft een lounge/woonkamer met balkon.

Het guesthouse biedt ook (gratis) draadloos internet in de kamers en in de openbare ruimtes, in de lobby staat een internetpc. Er is een restaurant met een Chinees (met Miao specialiteiten) en Westers menu. Er kan met zelfs met een credit card worden betaald. Het hotel biedt ook tours in de omgeving en workshops voor fotografen en schilders.