ZOEKEN:

贵阳华美达神奇大酒店

Guiyang – Ramada Plaza Hotel ****

Het Ramada Plaza Guiyang is een luxe hotel dat staat in het commerciële centrum van Guiyang, 12 km van het vliegveld. Het hotel heette voorheen het Ramada Miracle en daarvoor het First International Hotel. Het opende zijn deuren op 8-8-98.

Het Ramada Plaza biedt zowel voor de zakenreiziger als de op comfort gestelde toerist een aangenaam onderkomen. NB: het Ramada Plaza heette voorheen het Ramada Miracle Hotel.

Het hotel heeft 230 goed ingerichte kamers en suites, waaronder kamers voor invaliden. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, ktv met satellietzenders, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffie setje, kluisje en een badkamer met haardroger en een bad.

Het Ramada Plaza beschikt over diverse restaurants. Het Fuman is een Chinees restaurant met Kantonese specialiteiten zoals dim-sum en seafood. Het Aroma serveert de internationale keuken via ontbijt en diner buffetten en a la carte. De Luna Lounge is gespecialiseerd in allerlei soorten koffie, snacks en sappen. Bij de Deli kunt u gebak en andere delicatessen krijgen.

Andere hotelfaciliteiten zijn 24-uurs room service, een bar, karaoke/nachtclub, conferentiezalen, zakencentrum, geldwisselbalie, schoonheidssalon, fitness, binnenzwembad, sauna, massages, snooker, winkels en een tourdesk.