ZOEKEN:

阳朔望江楼客栈 (Yangshuo Wangjiang Lou Kezhan)

Yangshuo – River View Hotel ***

Het River View Hotel in Yangshuo heeft een mooie locatie; het ligt vlakbij de Li-rivier, circa 150 meter ten noorden van West Street, de hoofdstraat van het plaatsje. Het bestaat eigenlijk uit twee hotels: het River View Hotel en de River View Inn.

Achter het hotel staat het voormalige huis van de bekende schilder Xu Beihong en links van het hotel is een plein waar de lokale bewoners in de ochtend Tai Chi oefeningen doen en in de avond dansen. Het maakt het tot een mooie plek om in Yangshuo te verblijven.

Het hotel heeft in totaal 52 kamers. Het River View Hotel heeft 28 smaakvol ingerichte kamers, voorzien van moderne gemakken, en waarvan 21 ‘deluxe’ met een balkon. De River View Inn heeft het karakter van een sfeervol familiepension en heeft 24 kamers, waarvan 16 ‘River View’ met een balkon. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, telefoon, internettoegang en een badkamer in Westerse stijl met 24-uur warm water.

De hotelfaciliteiten zijn een restaurant met zicht op de rivier en met zowel Chinese als Westerse gerechten, een lounge bar, wasserij service, internetpc’s in de lobby, en een tourdesk met fietsenverhuur.