ZOEKEN:

阳朔荷兰饭店 (Yangshuo Helan Fandian)

Yangshuo – Outside Inn

De Yangshuo Outside Inn staat in het dorp Chalong, 4 km ten zuidwesten van Yangshuo. De Yulong-rivier (een zijrivier van de Li-rivier) is slechts tien minuten lopen van het hotel. De Outside Inn is een groep van negen traditionele boerenwoningen die geheel zijn verbouwd en vernieuwd tot een sfeervol guesthouse. De Chinese naam van de Outside Inn is Helan Fandian, letterlijk het ‘Nederlandse Hotel’. Het is in 2003 opgezet door Herbert Bloembergen, een voormalige reisbegeleider van China-specialist VNC Asia Travel. Sinds 2012 wordt het hotel gerund door Ronald van de Weerd en sinds 2012 zijn de badkamers geheel gerenoveerd.

De kamers zijn alle voorzien van goede bedden met muskietennetten en een eigen badkamer met een westers toilet. Er zijn singles en twins/doubles met een fan, twins/doubles/triples met airco, en familiekamers en appartementen met airco.

De hotelfaciliteiten zijn een restaurant met zowel Chinese als Westerse gerechten, bar/terras, een snackshop, wasserij service, gratis internet en wifi in de lobbby en het restaurant, verhuur van fietsen, een bibliotheekje, biljart, tafeltennis.