ZOEKEN:

广州江湾大酒店 (Guangzhou Jiangwan Da Jiudian)

Guangzhou – Riverside Hotel ****

Het internationale vier sterren Riverside Hotel is al jaren lang een opvallend gebouw in Guangzhou. Het is 29 etages hoog en is bedekt met glanzende tegels. Het hotel staat bij de Jiangwan Brug, op de noordoever aan de Parelrivier. Het ligt circa anderhalve kilometer van het stadscentrum. Het Riverside heeft vele voorzieningen voor de zakenreiziger of toerist. U kunt er uitstekend overnachten, eten, u vermaken of ontspannen. Vanaf het zwembad en de tennisbaan heeft u uitzicht op de rivier. Er is een uitgebreid gezondheidscentrum, met fitness, sauna, stoombad en massages. De grote zaal kan 400 mensen plaats bieden voor een conferentie of een banket. Het is van het hotel naar het New Baiyun International Airport 40 km.

Het hotel heeft 328 luxe, goed ingerichte kamers. Ze zijn voorzien van airconditioning, ktv met satellietzenders en in-house films, idd-telefoon, voice mail, breedband internetpoort, minibar, koffie/thee setje, kluisje, badkamer met allerlei amenities, waaronder een haardroger.

De hotelfaciliteiten zijn onder meer diverse restaurants, coffeeshop, bar, conferentiezalen, zakencentrum, schoonheidssalon, fitness centrum, zwembad, sauna, allerlei soorten massages, tennisbaan en een tourdesk.