ZOEKEN:

厦门京闽中心酒店 (Xiamen Jingmin Zhongxin Jiudian)

Xiamen – Best Western Jingmin Hotel ****

Het Best Western Jingmin Xiamen is een van de grootste hotels in de provincie Fujian. Het staat centraal op het eiland Xiamen, in de nabijheid van overheidsgebouwen. Het biedt zowel hotelkamers als luxe appartementen. Van het Xiamen International Airport is het slechts 10 minuten rijden naar het hotel.

Het hotel heeft op de 2e etage het Chinese restaurant King Town, met Fujian specialiteiten; en op de 1e etage (begane grond) het Westerse restaurant Amber Court. Verder is er een lounge bar.

De overige hotelfaciliteiten zijn room service, wasserij service, babysit service, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, wisselbalie, een kapper/schoonheidssalon, sauna, massages, fitness, winkeltje en een tourdesk.

Het Best Western Xiamen heeft 490 kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, idd-telefoon, (gratis) breedband internetpoort, minibar en een goede badkamer met allerlei amenities waaronder een haardroger. De kamers zijn verdeeld in ‘boutique twin’; ‘boutique double’; ‘superior twin’; ‘superior double’; ‘superior deluxe suite’; appartement met 1 of met 2 slaapkamers. Er zijn speciale kamers, aangepast voor minder valide gasten.