ZOEKEN:

JW Marriott Hotel Chongqing重庆万豪酒店 (Chongqing Wanhao Jiudian)

Chongqing – JW Marriott Hotel *****

Het JW Marriott in Chongqing is een hotel dat zijn vijf sterren meer dan waarmaakt. Het 45 verdiepingen tellende hotel staat midden in het commerciële en winkeldistrict van Chongqing, vlakbij het Bevrijdingsplein, in de Chongqing Poly Tower.

Het JW Marriott heeft uitstekende faciliteiten, waaronder een groot zwembad, en roemt zich op de goede service die de gasten wordt geboden.

Het hotel heeft meer dan 500 kamers. Ze zijn voorzien van airconditioning, televisie met satellietzenders, dvd-speler, idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, thee/koffie setje, kluisje en een goede badkamer met aparte bad en douche en allerlei amenities waaronder een haardroger.

Er zijn diverse restaurants en het Westerse restaurant geldt als een van de beste in de stad. Maar er zijn natuurlijk ook Chinese restaurants en er is een goed Japans restaurant. Andere hotelfaciliteiten zijn o.a. room service, wasserij service, banket- en conferentiezalen, zakencentrum, geldwisselbalie, een fraai zwembad, een fitness, een spa met allerlei soorten massages, winkels en een tourdesk.

Chongqing Binguan in 1957

De 287 meter hoge Chongqing Poly Tower (重庆保利大厦) is is in 2007-2012 verrezen in het centrum van de stad, op het terrein van het Chongqing Guesthouse.

Het Chongqing Guesthouse (重庆宾馆, Chongqing Binguan) was in de vijftiger jaren van de vorige eeuw hét hotel van Chongqing en een van de kenmerkende gebouwen in de stad. Nu is de Poly Tower een van de bakens in Chongqing, een van de gebouwen die de skyline van de stad in recente jaren grondig heeft veranderd.