ZOEKEN:

北京育荣现代教育培训中心 (Beijing Yurong Xiandai Jiaoyu Peixun Zhongxin)

Beijing – Yurong Park

Hotel binnen Yurong Park

Hotel binnen Yurong Park

Het Yurong International Education Park, zoals de officiële naam luidt, ligt in een fraaie, groene omgeving even buiten de drukte van de stad Beijing. Het ligt gunstig ten opzichte van het Olympische Park, daarheen is het 20-30 minuten rijden.

Yurong dient als educatief centrum. Er wordt cursussen en congressen gehouden. Er is accommodatie op diverse niveaus, vanaf studentenkamers, tot luxe suites.

Het Convention Center in Yurong heeft 156 kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, ktv en een badkamer met heet (bron-) water en een toiletsetje (shampo, tandenborstel, scheermes, slippers).

Van de 156 zijn 104 kamers en suites aangemerkt als luxe ****. Ze zijn verdeeld in 84 tweepersoonskamers, 8 ‘doublebed’ tweepersoonskamers, 12 tweepersoonssuites, 4 tweepersoonssuites in bungalows, 12 vierpersoonssuites met privé-spa, en 8 ecologische vierpersoonsuites.

De 52 kamers en suites in de comfortklasse ***+ zijn voorzien van bedden van 1.90m, airconditioning, telefoon, ktv en een badkamer met heet (bron-) water en een toiletsetje (shampo, tandenborstel, scheermes, slippers). Ze zijn verdeeld in 36 tweepersoonskamers, 4 tweepersoonssuites, 6 vierpersoonssuites met 1 badkamer en 6 vierpersoonssuites met 2 badkamers.

Yurong Campus model

Yurong Campus model

De schoolcampus beschikt over 660 kamers in de budgetklasse, waarvan 330 tweepersoonskamers en 270 vierpersoonskamers met bedden van 1.90m. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar wel voorzien van airconditioning, telefoon en een televisie. De tweepersoonskamers hebben een eigen badkamer, de vierpersoonskamers maken gebruik van een gedeelde badkamer.

Het Yurong Park heeft een restaurant in het Convention Center waarin lunch- en dinerbuffetten worden aangeboden en waar ook à la carte kan worden gegeten. Studenten in de schoolcampus kunnen gebruik maken van de cafeteria.

In het Yurong is een zwembad van olympische afmetingen, waarvan gasten in het Convention Center gratis gebruik kunnen maken. Verder zijn er o.a. een bowlingbaan, een traditioneel theehuis, een spa, een zakencentrum en een tourdesk.

In Yurong kunnen op weekdagen 10-daagse cursussen Chinese taal en cultuur worden gevolgd. De lessen duren 3 uur en zijn in de ochtend en worden in de middag herhaald. Onderwerpen zijn o.a.: gesproken en geschreven Chinees, schilderen en kalligraferen, taiji en gongfu.

Vanuit Yurong worden excursies georganiseerd naar o.a. de Grote Muur, Ming Tomben, Verboden Stad, Zomerpaleis, Tempel van de Hemel en de Antiekmarkt.