ZOEKEN:

北京文津国际酒店 (Beijing Wenjin Guoji Jiudian)

Beijing – Wenjin Hotel *****

Het Wenjin Hotel ligt in het noordwesten van Beijing, in het Tsinghua Science Park bij de Qinghua Universiteit, de ‘Silicon Valley’ van de Chinese hoofdstad. De locatie is niet ver van het Zomerpaleis en ook niet ver van het Olympische Dorp. Er is een metrostation op loopafstand van het hotel. Het Wenjin is een luxe hotel, het wordt gemanaged door de Jinjiang Groep, hetgeen borg staat voor een goede service.

Het Wenjin heeft 399 goed ingerichte kamers en suites. De verdiepingen 19 tot 23 zijn de executive floors en hebben een eigen lounge. Ze zijn voorzien van airconditioning, lcd-ktv, bureau met idd-telefoon, breedband internetpoort, minibar, kluisje en een goede badkamer met douche of (luxe kamers) met douche en ligbad.

De hotelfaciliteiten zijn o.a. diverse restaurants (Chinees, Koreaans, Japans, westers), een theehuis, coffeeshop/bar, sigarenbar, nachtclub/karaoke, 24-uurs room service, schoenpoets- en wasserijservice, conferentiezalen, zakencentrum, spa met diverse soorten massages, fitness center en een tourdesk.