ZOEKEN:

北京唐拉雅秀酒店 (Beijing Tangla Yaxiu Jiudian)

Beijing – Tangla Hotel *****

Het Tangla Hotel is gebouwd in 2009 en staat aan Fuxingmenwai, de westzijde van de grote avenue die Beijing doorsnijdt, circa 3 km ten westen van het Tian’anmen Plein. Het ligt tegenover het Capital Museum (aanrader!). Het hotel oogt zakelijk, en is aangenaam en met stijl gedecoreerd. Het Tangla is een investering van Hainan Airlines. Het woord Tangla is ontleend aan een inheemse legende uit de Tangla bergketen in Tibet.

Er is een Chinees restaurant, gespecialiseerd in de Kantonese keuken, en een Westers restaurant, waar men ‘de Australische stijl’ serveert. U kunt er ook terecht voor allerlei kleine hapjes en een uitstekende cappuccino. Darnaast zijn er een lounge bar annex coffeeshop en een bar/nachtclub.

Andere hotelfaciliteiten zijn een goed uitgerust zakencentrum, conferentiezalen, room service, wasserij service, babysit service, een kapper en schoonheidssalon, een souvenirwinkel en een bloemenwinkel, een geldwisselbalie en een ATM, een tourdesk met autoverhuur. Het hotel heeft ook een uitgebreide spa met een goed ingerichte fitnessruimte, baden en allerlei soorten massages.

Het Tangla Hotel heeft 380 stijlvolle, modern ingerichte kamers, die zijn voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning, een lcd televisie, een minibar en een uitstekende badkamer. Op de kamers is een internetpoort (niet gratis). De twin (twee bedden) kamers zijn groter dan de doubles (tweepersoonsbed).